Σύγχρονος Προσομοιωτής Γέφυρας στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου

Σύγχρονος Προσομοιωτής Γέφυρας στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης εγκαινίασε αυτή την εβδομάδα την αίθουσα Προσομοιωτή Γέφυρας, τον οποίον δώρισε στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου η εταιρία Golden Step ΕΠΕ, συμφερόντων Μ. Ηλιόπουλου. Ο σχετικός εξοπλισμός και το συνοδεύων λογισμικό αποτελούν ένα σημαντικό βήμα εκσυγχρονισμού των κρατικών Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ).

«Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θεωρεί ότι ο τομέας της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης των στελεχών της Εμπορικής Ναυτιλίας αποτελεί σημαντικό μέγεθος για την ανάπτυξη της ναυτιλίας και για την ασφαλή ναυσιπλοΐα» επισήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης ο οποίος ευχαρίστησε  την εταιρία «Γκόλντεν Στεπ» και τον ιδιοκτήτη της για την δωρεά.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου, Ναυτιλίας Διονύσης Τεμπονέρας και Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης, ο πρώην υπουργός ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ., Σταμάτης Ράπτης, ο Β’ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θανάσης Ντούνης, ο διοικητής της ΑΕΝ Πλοίαρχος Λ.Σ. Φραγκίσκος Ξυπνητός, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος. Παρέστησαν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ως εκπρόσωπος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, οι διευθυντές και οι καθηγητές της Σχολής, σπουδαστές και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή