Νέο ευέλικτο πρόγραμμα υγείας από την Interamerican

Νέο ευέλικτο πρόγραμμα υγείας από την Interamerican

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εξατομικευμένη ασφάλιση μέσω πλήθους συνδυαστικών επιλογών, που προσαρμόζονται στις πραγματικές οικονομικές ανάγκες και δυνατότητες του ασφαλισμένου και της οικογένειάς του, είναι το βασικό χαρακτηριστικό του νέου πρωτοποριακού προγράμματος υγείας «bewell», που διαθέτει στην αγορά η Interamerican. Το «bewell», που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση από τη διοίκηση της Interamerican, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, που, εκτός από απεριόριστη ευελιξία ασφαλιστικών επιλογών, προσφέρει πλήρως ελεγχόμενη διαχείριση και περιορισμό του κόστους.

Στην ομιλία του ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Interamerican κ. Γιώργος Καντώρος έκανε λόγο για «τσουνάμι αλλαγών τα προσεχή χρόνια στον κλάδο της υγείας, οποίος μαζί με τον κλάδο της σύνταξης θα παρουσιάσουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο μέλλον». Στη νέα εποχή, όπως σημείωσε, «πρέπει να ξεχάσουμε τη λέξη “προϊόντα” και θα μιλάμε για συστήματα».

Οπως εξήγησε ο γενικός διευθυντής ζωής και υγείας κ. Γιώργος Βελιώτης, το «bewell» αναδεικνύει ως καθοριστική τη συμβολή του ασφαλιζομένου στη σύνθεση του συμβολαίου και δημιουργεί νέα δεδομένα για την ολιστική διαχείριση της υγείας, που υπερβαίνει την ασφαλιστική κάλυψη. Συγκεκριμένα, το σύστημα περιλαμβάνει έξι τομείς επιλογών: ιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις, επείγοντα περιστατικά, επιδόματα υγείας, νοσηλεία λόγω ασθένειας ή ατυχήματος, νοσηλεία μόνο έπειτα από ατύχημα και φάρμακα. Ο μεγάλος αριθμός δυνητικών συνδυασμών και οι νέες καλύψεις που προτείνονται παρέχουν ευρείες δυνατότητες προσαρμογής της ατομικής ασφάλισης, ακόμη και σε συμβόλαια για περισσότερα μέλη (οικογένειας ή ομάδας ατόμων).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή