Διευρύνεται η συνεργασία της Wind με το Netflix

Διευρύνεται η συνεργασία της Wind με το Netflix

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεκτείνεται η συνεργασία των εταιρειών Wind και Netflix στην Ελλάδα. Οι πελάτες της Wind θα μπορούν να αποκτούν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Netflix και να πληρώνουν τον λογαριασμό του μέσω του λογαριασμού τους στη Wind. Ετσι, όσοι θέλουν να βλέπουν τα κανάλια του Netflix, θα μπορούν να το πράξουν χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας όπως επιβάλλει το σχετικό μοντέλο της πλατφόρμας.

Παράλληλα η Wind ανακοίνωσε την επέκταση της δωρεάν χρήσης των υπηρεσιών Netflix για 12 μήνες. Η προσφορά αφορά τους νέους πελάτες συνδέσεων σταθερής και Internet (Wind Fiber 50, 100 & 200) που θα εγγραφούν στην υπηρεσία Wind Vision.

Με τον τρόπο αυτό, η Wind αναλαμβάνει ένα μέσο κόστος επιδότησης των συνδέσεων της τάξης περίπου των 96 ευρώ ετησίως, προσδοκώντας σε αύξηση του μεριδίου της, τόσο στις τηλεπικοινωνίες όσο και στη συνδρομητική τηλεόραση. Από την άλλη πλευρά και το Netflix επιδιώκει μέσω της συνεργασίας του με τη Wind στην αύξηση της θέασής του στην Ελλάδα. Στην πράξη η υπηρεσία Netflix αποτελεί πλέον βασική υπηρεσία της Wind Vision ενώ από την άλλη πλευρά η Wind καθίσταται βασικό όχημα εισόδου του Netflix στην εγχώρια αγορά.

«Η συνεργασία μας με το Netflix γίνεται ακόμα πιο στενή καθώς στόχος μας είναι η Wind Vision να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να βλέπεις Netflix στην Ελλάδα», ανέφερε ο Χέρμαν Ριντλ, επικεφαλής του ψηφιακού μετασχηματισμού της Wind. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η υπηρεσία Wind Vision είναι η πρώτη και μοναδική τηλεοπτική υπηρεσία στην Ελλάδα με ενσωματωμένη την εφαρμογή Netflix στην αρχική της οθόνη. Οι συνδρομητές της έχουν άμεση πρόσβαση σε δημοφιλές περιεχόμενο με ελληνικούς υπότιτλους και μενού από την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσίας ψυχαγωγία παγκοσμίως, πατώντας απλώς το κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο της Wind Vision.

«Συνεργαζόμαστε με τη Wind ώστε η εγγραφή στην υπηρεσία να είναι εξαιρετικά εύκολη και με επιλογή πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω λογαριασμού Wind», δήλωσε ο Ρενέ Ρούμελ, επικεφαλής ανάπτυξης του Netflix σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA). «Χάρη στο εξειδικευμένο κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, οι Ελληνες καταναλωτές είναι μόνο ένα κλικ μακριά από την απόλαυση των αγαπημένων τους εκπομπών Netflix, ταινιών ντοκιμαντέρ, stand-up, παιδικών προγραμμάτων και πολλών άλλων».

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Wind, το αμέσως επόμενο διάστημα η πλατφόρμα Wind Vision θα εμπλουτιστεί με πολλές καινοτομίες. Οι ίδιοι σημειώνουν ότι η υπηρεσία κέρδισε το ενδιαφέρον της αγοράς μόλις σε πέντε μήνες λειτουργίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή