Στο εδώλιο η Αμερικανίδα «βασίλισσα» του life style

Στο εδώλιο η Αμερικανίδα «βασίλισσα» του life style

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε χθες στη Νέα Υόρκη η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της μεγαλοεπιχειρηματία Μάρθας Στιούαρτ, με την απαγγελία πέντε κατηγοριών εναντίων της -κυρίως για «επενδυτικές ατασθαλίες»- και την εκ μέρους δήλωση αθωότητας. Πρόκειται για τη γνωστή κυρία, η οποία, ξεκινώντας από το υπόγειο του σπιτιού της, κατάφερε να αναπτύξει την ομώνυμη και εισηγμένη πλέον στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, εταιρεία της, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων. H αμερικανική κοινή γνώμη παρακολουθεί την υπόθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ακόμη και ο ίδιος ο δικαστής περιέγραψε χθες το ενδιαφέρον του Τύπου γι’ αυτήν ως «απίστευτο».

Με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρακολουθήσουν οι Γερμανοί τη δίκη του διευθύνοντος συμβούλου της Deutsche Bank Γιόζεφ Ακερμαν, η οποία ξεκίνησε επίσης χθες. O κ. Ακερμαν, ο ισχυρότερος τραπεζίτης στην Ευρώπη και ο οποίος πάντως θα ταξιδέψει σήμερα στο Νταβός, κατηγορείται μαζί με τρεις πρώην συνεργάτες του για την παράνομη έγκριση και τη χορήγηση πριμ σε στελέχη της τράπεζας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή