Ουρανοξύστης στο Μανχάταν πωλήθηκε 1,8 δισ. δολ.!

Ουρανοξύστης στο Μανχάταν πωλήθηκε 1,8 δισ. δολ.!

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεα Υορκη. Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σημειώνονται στην αγορά ακινήτων της Νέας Υόρκης. Ο εμβληματικός ουρανοξύστης στο νούμερο 666 της 5ης Λεωφόρου στην περιοχή του Μανχάταν επωλήθη αντί 1,8 δισ. δολαρίων στην Kushner Companies.

Η ιδιοκτήτριά του Tishman Speyer Properties εξασφάλισε τιμή πώλησης-ρεκόρ, όταν η ίδια κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ. Προσφάτως αγόρασε 1,72 δισ. δολάρια το τεράστιο σύμπλεγμα πολυκατοικιών Peter Stuyve-sant και Peter Cooper Village του Μανχάταν.

Ο ουρανοξύστης στην 5η Λεωφόρο κτίστηκε το 1957 και σήμερα στεγάζει τη Citigroup, την εταιρεία ενδυμάτων πολυτελείας Brooks Brothers, νομικές εταιρείες και άλλες.

Κείται μεταξύ της 52ης και της 53ης οδού και γειτνιάζει με άλλα σύμβολα της 5ης Λεωφόρου, όπως είναι το Κέντρο Ροκφέλερ και ο καθεδρικός του Αγίου Πατρικίου. Επιπλέον, ο ουρανοξύστης ξεχωρίζει από την πρόσοψή του, η οποία είναι από αλουμίνιο, ενώ διάσημο είχε γίνει παλιότερα και το εστιατόριο Top of the Sixes στον τελευταίο όροφο.Ρόιτερς

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή