Και στη γερμανική αγορά η διάθεση του iPhone μέσω της Deutsche Telekom

Και στη γερμανική αγορά η διάθεση του iPhone μέσω της Deutsche Telekom

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μονάδα κινητής τηλεφωνίας της γερμανικής Deutsche Telekom AG ετοιμάζεται να δώσει στη διάθεση των καταναλωτών της Γερμανίας το μοντέλο iPhone της Apple στις 9 Νοεμβρίου. Το εν λόγω μοντέλο συνδυάζει το ψηφιακό τηλέφωνο με τεχνολογία στερεοφωνικού που παίζει μουσική ενώ διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με το Ιντερνετ. Εχει την ιδιαιτερότητα να λειτουργεί με αγγίγματα στην οθόνη και θα κοστίζει 553 δολάρια ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του 19% στο οποίο ανέρχεται ο ΦΠΑ στη Γερμανία.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση του iPhone στη γερμανική αγορά μία μόλις ημέρα αφότου η Apple γνωστοποίησε την πρόθεσή της να δώσει την ίδια συσκευή στην αγορά της Βρετανίας, πάντα στις 9 Νοεμβρίου, μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Ο2. Οπως και στη Βρετανία, οι νέες συσκευές δεν θα μπορούν να λειτουργούν με τα ταχύτατα δίκτυα των κινητών τρίτης γενιάς αλλά θα βασίζονται σε μια διαφορετική τεχνολογία, γνωστή ως EDGE.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή