ΔΕΙΚΤΕΣ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πιο σταθερή χώρα

Η Ουγγαρία αναδεικνύεται ως η πιο σταθερή χώρα μεταξύ των αναδυόμενων, σε ό,τι αφορά την πολιτική, την ασφάλεια και την κοινωνία. Στην τελευταία θέση βρίσκεται το Πακιστάν, καθώς δεν αναμένεται βελτίωση στους επιμέρους δείκτες που λαμβάνονται υπόψη στον υπολογισμό του Δείκτη Πολιτικού Κινδύνου.

Ακριβή και φτηνή

Μολονότι η πώληση Κάνναβης στην Ολλανδία είναι ελεύθερη, η τιμή είναι υψηλότερη από τη Γερμανία και τη Γαλλία, όπου απαγορεύεται. Σύμφωνα με τον Economist, η τιμή πώλησης της Κάνναβης στις ανεπτυγμένες χώρες, γενικά, είναι χαμηλότερη, καθώς οι νομικοί περιορισμοί δεν είναι τόσο αυστηροί.

Οι χαμηλότερες δαπάνες

Την τελευταία θέση μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ κατέχει η Ελλάδα σε ό,τι αφορά τις δαπάνες για την παιδεία. Οι συνολικές δαπάνες δεν ξεπερνούν το 3,5%, που αντιστοιχούν μόλις στο 7% των δημοσίων δαπανών. Τις υψηλότερες δημόσιες δαπάνες εμφανίζει το Μεξικό αγγίζοντας το 22%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή