Μερικά από τα σημαντικότερα οικονομικά γεγονότα της εβδομάδας

Μερικά από τα σημαντικότερα οικονομικά γεγονότα της εβδομάδας

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

American Αirlines

Η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική των ΗΠΑ ανακοίνωσε τη συμφωνία παραγγελίας 460 αεροσκαφών, 200 αεροσκαφών τύπου Boeing 737 και 260 αεροσκαφών τύπου Airbus A320. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παραγγελία στην ιστορία της αεροπορικής βιομηχανίας, με τους αναλυτές να υπολογίζουν την αξία της στα 38,5 δισ. δολ.

Cisco

Η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού δικτύων υπολογιστών στον κόσμο θα προχωρήσει σε περικοπές 6.500 θέσεων εργασίας, ή του 9% του εργατικού δυναμικού της, στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρείας για τη μείωση των εξόδων της κατά 1 δισ. δολ. το επόμενο οικονομικό έτος.

Goldman Sachs

Μετά τη δημοσιοποίηση των απογοητευτικών οικονομικών αποτελεσμάτων β΄ τριμήνου, ανακοίνωσε τα σχέδιά της για περικοπή 1.000 θέσεων απασχόλησης. Τα έσοδα της τράπεζας από τον κλάδο σταθερού εισοδήματος, συναλλάγματος και εμπορευμάτων υποχώρησαν 63% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, σε αντίθεση με τα έσοδα του κλάδου επενδυτικής τραπεζικής που αυξήθηκαν 54%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή