Ισπανικές κατοικίες «ειδικά για Κινέζους»

Ισπανικές κατοικίες «ειδικά για Κινέζους»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο θυμόσοφος λαός λέει πως «πενία τέχνας κατεργάζεται». Αυτό φαίνεται πως ισχύει με όλο και περισσότερους Ισπανούς κατασκευαστές κατοικιών, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν, επινοούν όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους προώθησής τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εταιρεία Grupo MAIN, η οποία επιχειρεί να λανσάρει το νέο της συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή της Φουενλαμπράδα, ένα προάστιο στα νότια της Μαδρίτης, ως ειδικά σχεδιασμένο για Κινέζους αγοραστές.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα συγκρότημα 22 κατοικιών, το οποίο σύμφωνα με την ίδια, έχει υιοθετήσεις τις σχεδιαστικές επιταγές του φενγκ-σούι, ενώ και η όλη αρχιτεκτονική προσομοιάζει μιας τυπικής κινεζικής κατοικίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κινέζοι αγοραστές, συχνά απορρίπτουν την απόκτηση μιας κατοικίας, έπειτα από τη συμβουλή ειδικών του φενγκ-σούι. Οπως ανέφεραν οι ιθύνοντες της Grupo MAIN, οι κατοικίες απευθύνονται κατεξοχήν σε Κινέζους αγοραστές, καθώς αποτελούν μια ιδιαίτερα εύπορη κοινότητα, τόσο στην Ισπανία, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Στόχος είναι το συγκρότημα να ολοκληρωθεί το 2014, ενώ εφόσον υπάρξει θετική ανταπόκριση, προβλέπεται και δεύτερη φάση επένδυσης με επιπλέον 70 κατοικίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή