Συμμαχία νεοφυών επιχειρήσεων για τη δημιουργία νέου παγκόσμιου δικτύου

Συμμαχία νεοφυών επιχειρήσεων για τη δημιουργία νέου παγκόσμιου δικτύου

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συμμαχία των νεοφυών επιχειρήσεων «Allied For Startups» παρουσίασε σήμερα στο Παρίσι μία ομάδα οργανισμών υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων, με τη συμμετοχή 15 χωρών, τεσσάρων ηπείρων και περισσότερων από 16 οργανισμών σαν ιδρυτικά μέλη, η αποστολή της συμμαχίας των νεοφυών επιχειρήσεων «Allied For Startups» είναι να συνδέει τους διαμορφωτές πολιτικών των τεχνολογικών οικοσυστημάτων από όλο τον κόσμο.

Χτίζοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο νεοφυών επιχειρήσεων, επιχειρηματιών, επενδυτικών κεφαλαίων (VCs) και υποστηρικτικών οργανισμών, τα μέλη της συμμαχίας θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη μιας παγκόσμιας συναίνεσης στις πολιτικές που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τις νεοφυείς επιχειρήσεις αναπτύσσοντας την ψηφιακή επιχειρηματικότητα και την ψηφιακή οικονομία γενικότερα.

Η πρώτη δράση της συμμαχίας των νεοφυών επιχειρήσεων είναι να γίνει μια παγκόσμια απογραφή των νεοφυών οικοσυστημάτων κάθε κράτους- μέλους, συγκεντρώνοντας δεδομένα για βασικούς δείκτες μέτρησης πολιτικών, συμπεριλαμβάνοντας τη συμβολή των νεοφυών επιχειρήσεων στην οικονομία, τα εμπόδια νεοφυούς ανάπτυξης καθώς και την τρέχουσα αποτελεσματική πολιτική για τις νεοφυείς επιχειρήσεις.

Η συμμαχία των νεοφυών επιχειρήσεων θα δημιουργήσει επίσημες κατευθυντήριες αναφορές- οδηγίες και ομάδες πίεσης για τα ζητήματα που θα επισημανθούν από τα μέλη της ως τα πλέον επείγοντα, συμπεριλαμβανομένου της προστασίας πληροφοριών, της ιδιωτικότητας και της μετανάστευσης.

Μέλη- Χώρες και Οργανισμοί:

Βραζιλία- Startup Brazil

Χιλή- Startup Chile

Δανία- Danish Entrepreneurs’ Association

Ευρωπαϊκή Ένωση- European Confederation of Young Entrepreneurs, YES

Γαλλία- France Digitale

Γερμανία- The Factory

Ελλάδα- Hellenic Startup Association

Ουγγαρία- Bridge Budapest

Iταλία- Italia Startup

Mαλαισία- Startup Malaysia

Πορτογαλία- Beta-I

Σλοβακία- The Spot

Ισπανία- Spain Startup

Ηνωμένο Βασίλειο- Coalition for a Digital Economy (COADEC)

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής- Engine Advocacy

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή