Αλλάζει τα δεδομένα η αύξηση στις ενοικιάσεις οχημάτων

Αλλάζει τα δεδομένα η αύξηση στις ενοικιάσεις οχημάτων

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αύξηση που παρατηρείται σε πολλές χώρες στον τομέα της βραχυπρόθεσμης ενοικίασης αυτοκινήτου ήταν ο σημαντικότερος λόγος για να δημιουργηθεί η νέα συνεργασία μεταξύ δύο εταιρειών. Η General Motors και η Lyft ανακοίνωσαν μακροπρόθεσμη στρατηγική συμμαχία, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός ενιαίου δικτύου κατά παραγγελία οχημάτων στις ΗΠΑ. Η βραχυπρόθεσμη ενοικίαση αυτοκινήτου επιτρέπει την εύκολη ενοικίαση ενός οχήματος ακόμη και για μερικές ώρες. Ο οδηγός παραλαμβάνει το αυτοκίνητο που επέλεξε είτε από το κινητό τηλέφωνο είτε από τον υπολογιστή του, από προκαθορισμένα σημεία. Μετά την ολοκλήρωση της χρήσης, το αφήνει σε προκαθορισμένα σημεία, και η χρέωση της χρήσης γίνεται αυτόματα μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών. Η GM θα επενδύσει 500 εκατομμύρια δολάρια στη Lyft, με σκοπό να συνεχίσει την ανάπτυξη της επιτυχημένης της υπηρεσίας ride-sharing (κοινοχρησία οχημάτων). Σε αντισταθμιστικό όφελος, η GM θα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Lyft. Η συμμαχία των GM και Lyft περιλαμβάνει τα εξής κύρια χαρακτηριστικά:

Αυτόνομο κατά παραγγελία δίκτυο: Η κοινή ανάπτυξη ενός δικτύου κατά παραγγελία οχημάτων θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία της GM στον τομέα αυτό και τις ικανότητες της Lyft στην παροχή ευρείας γκάμας υπηρεσιών κοινοχρησίας οχημάτων.

Κόμβος ενοικίασης: Ξεκινώντας άμεσα, η GM θα γίνει προτιμώμενος προμηθευτής οχημάτων βραχυπρόθεσμης χρήσης σε οδηγούς της Lyft, μέσω κόμβων ενοικίασης σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.

Συνδεσιμότητα: Οι πελάτες της Lyft θα έχουν πρόσβαση σε ευρεία γκάμα μοντέλων της GM και υπηρεσιών της OnStar, αξιοποιώντας δύο δεκαετίες εμπειρίας στη συνδεσιμότητα. Αυτό θα αναβαθμίσει την εμπειρία της κοινοχρησίας οχημάτων για οδηγούς και επιβάτες.

Κοινές υπηρεσίες κινητικότητας: Η GM και η Lyft θα προσφέρουν επίσης στους πελάτες τους εξατομικευμένες υπηρεσίες και λύσεις μετακίνησης μέσα από τα αντίστοιχα κανάλια τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή