ΣΗΜΕΡΑ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βιομηχανία αμοιβαίων καλεί επενδυτές

Εκμεταλλευόμενες τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, αρκετές εταιρείες αμοιβαίων κεφαλαίων αναφέρουν στις διαφημίσεις τους τη μεγάλη υποχώρηση των χρηματιστηριακών δεικτών, τονίζοντας ότι η μεγάλη πτώση έχει δημιουργήσει επενδυτικές ευκαιρίες.

ΜΕΤΟΧΕΣ

Αναδιάρθρωση με αργά βήματα

Η οικονομική αναδιάρθρωση και η αναδιοργάνωση στον Ομιλο Πουλιάδη καθυστερούν, οι υποχρεώσεις παραμένουν σε επικίνδυνα επίπεδα, η συγχώνευση της Despec Hellas με την ολλανδική VDDG δεν θα ολοκληρωθεί εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος, ενώ η κρίση στην αγορά πληροφορικής δεν μπορεί παρά να επηρεάζει τα οικονομικά αποτελέσματα και τις προβλέψεις για το 2002.

Leasing: νέες δυνάμεις

Τρεις νέες δυνάμεις δημιουργούνται στον κλάδο του leasing μέσω των συγχωνεύσεων που ολοκληρώθηκαν ή εξελίσσονται στο τραπεζικό περιβάλλον. Οι εταιρείες Alpha Leasing, Πειραιώς Leasing και EFG-Eurobank Leasing θα ελέγχουν συνολικά πάνω από το 65% της ελληνικής αγοράς

ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΑ

Εκροές στα Διαθεσίμων

Τα διαχείρισης διαθεσίμων εσωτερικού εξακολουθούν να αποτελούν τη βασική αιτία για την πτώση του συνολικού ενεργητικού στην ελληνική αγορά αμοιβαίων κεφαλαίων. Ολες οι υπόλοιπες κατηγορίες σημείωσαν άνοδο ενεργητικού τον Οκτώβριο.

ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ

Διαβάζειν ηλεκτρονικώς;

Το e-βιβλίο πραγματοποιεί σημαντικά βήματα για τη διείσδυσή του σε κάθε σπίτι, αλλά τα εμπόδια μεγάλα. Στον «αέρα» του ελληνικού Διαδικτύου το e-Bookshop.gr, με στόχο την παροχή υπηρεσιών σχεδιασμού, ανάπτυξης, προστασίας και διάθεσης ηλεκτρονικών βιβλίων

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή