Στον «αέρα» η ελληνική έκδοση Vizzavi

Στον «αέρα» η ελληνική έκδοση Vizzavi

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν μέσω του αρνητικού κλίματος στην εγχώρια αγορά Internet, παρουσιάστηκε χθες επισήμως η ελληνική έκδοση της νέας «πύλης» (portal) Vizzavi. Η νέα «πύλη», που αναπτύσσεται από τη Vizzavi Hellas (συμμετέχουν με 80% η Vizzavi Europe και με 20% η Panafon – Vodafone) σχεδιάστηκε ώστε να επιτρέπει την πρόσβαση χρηστών τόσο μέσω του Διαδικτύου όσο και μέσω κινητών τηλεφώνων ή άλλων ασύρματων συσκευών. Η Vizzavi είναι στην ουσία η διάδοχος του portal Pan.gr που είχε αναπτύξει αρχικώς η Panafon – Vodafone, αλλά έχει εμπλουτιστεί με σειρά νέων υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης, τα στελέχη της Vizzavi Hellas υποστήριξαν ότι η «πύλη» αποτελεί το πρώτο βήμα για το «πάντρεμα» των τεχνολογιών Internet και κινητής τηλεφωνίας, αλλά και ένα εργαλείο για την ανάπτυξη/προώθηση υπηρεσιών οι οποίες θα εφαρμοστούν μελλοντικά και στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς (3G).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή