Η «Μοχλός» μειοδότης για οδικό έργο ύψους 14,2 δισ.

Η «Μοχλός» μειοδότης για οδικό έργο ύψους 14,2 δισ.

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τεχνική εταιρεία «Μοχλός», η οποία ανήκει στον Ομιλο Τεχνική Ολυμπιακή, ανακηρύχθηκε μειοδότης σε ένα από τα οδικά έργα που συνδέονται με τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Πρόκειται για το διαγωνισμό κατασκευής του έργου «Ανισόπεδος κόμβος λεωφόρου Κηφισού & λεωφόρου Ποσειδώνος», προϋπολογισμού δαπάνης κατασκευής 14.2 δισ. δραχμές. Το έργο αφορά την εκπόνηση των οριστικών μελετών και την εν συνεχεία κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου στη διασταύρωση των λεωφόρων Κηφισού και Ποσειδώνος. Στο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνονται η κατασκευή οκτώ γεφυρών (μεταξύ των οποίων οι γέφυρες του τραμ και της περιοχής εισόδου – εξόδου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας), η κάλυψη τμήματος του Κηφισού ποταμού, έργα αποχέτευσης ομβρίων και ακαθάρτων, ισόπεδες και ανισόπεδες διαβάσεις πεζών, καθώς και έργα πρασίνου. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου ανέρχεται σε 27 μήνες, ενώ η χρηματοδότηση προέρχεται από πιστώσεις δημοσίων επενδύσεων και συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας υπήρξε η νόμιμη απαρτία κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, η οποία ομόφωνα με το σύνολο των παρισταμένων μετόχων και ψήφων ενέκρινε τη συγχώνευση των δύο εταιρειών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή