ΣΗΜΕΡΑ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα βήματα της Swissair και η βελγική Sabena, βρίσκεται από χθες ένα βήμα πιο κοντά στη χρεοκοπία. Οι ιδιώτες επενδυτές αρνούνται τον οβολό τους στο σχέδιο διάσωσης και η βελγική κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες την αναστολή των πτήσεών της για άγνωστο χρονικό διάστημα.

«Ντεμπούτο» στο ΕCΟFΙΝ

Τετ-α-τετ με τους ομολόγους του στην Ευρωζώνη και τους «15» της Ε.Ε. έχει από χθες στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομίας Ν. Χριστοδουλάκης, που εξέθεσε στοιχεία «ελαφράς προσγείωσης» των στόχων για το ρυθμό ανάπτυξης και το πλεόνασμα.

ΔΕΗ. Σε ένα μήνα θα είναι σε θέση ο υπουργός Ανάπτυξης να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο εισαγωγής της ΔΕΗ στο ΧΑΑ. Διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξουν παρεκκλίσεις στο χρονοδιάγραμμα αποκρατικοποιήσεων.

2004. Περισσότερες λυόμενες κατασκευές, αλλά και χρησιμοποίηση αλλοδαπών εργαζομένων στα ολυμπιακά έργα, θα ζητήσει η ΔΟΕ στην επικείμενη επίσκεψή της στην Αθήνα.

Νηογνώμων. Ολο και περισσότερα ελληνικά πλοία προσφεύγουν στις υπηρεσίες του νορβηγικού Νηογνώμονα, που με τη σειρά του κατέστησε τον Πειραιά διοικητικό κέντρο για όλη τη Νότια Ευρώπη.

«Παυλίδης». Στην αγορά του 38,9% της «Παυλίδης» προχωρεί σταδιακά η μητρική Kraft Foods Deutschland Holding.

Fourlis Trade. Επιπλέον τζίρο της τάξης των 4,5-5 δισ. δρχ. αναμένει το 2002 η Fourlis Trade, που ανέλαβε την αντιπροσώπευση της ιταλικής Αriston.

«Βωβός». Την εκμετάλλευση οικοπέδου 27,5 στρεμμάτων στο Χαλάνδρι, που ανήκει στο ρωσικό Δημόσιο, ανέλαβε για 48 έτη η «Μπ. Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε.».

Συγχώνευση. Ενέκριναν οι μέτοχοι της «Γρηγόρης Μικρογεύματα» τη συγχώνευση της εταιρείας με την «Καφεστιατόρια Νέον».

Μετωκήσαμεν. Στα νέα γραφεία από χθες και η «Οικονομική Καθημερινή». Εθνάρχου Μακαρίου και Δημητρίου Φαληρέως 2. Οι αναγνώστες μπορούν να επικοινωνούν με τους συντάκτες μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 48.08.000. Αριθμός fax: 48.08.388.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή