Στην «Βωβός» η εκμετάλλευση ακινήτου 27,5 στρ. ρωσικού Δημοσίου

Στην «Βωβός» η εκμετάλλευση ακινήτου 27,5 στρ. ρωσικού Δημοσίου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αξιοποίηση και εκμετάλλευση οικοπέδου, συνολικής επιφάνειας 27,5 στρεμμάτων, ανέλαβε για τα προσεχή 48 έτη, η «Μπ. Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε.». Η εν λόγω έκταση παραχωρήθηκε στην εταιρεία κατόπιν διαγωνισμού, τον οποίο διεξήγαγε το ρωσικό Δημόσιο, ιδιοκτήτης του οικοπέδου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Τζαβέλα στο Χαλάνδρι.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνικής Αντιστάσεως είναι η οδός που ξεκινά από το ύψος της Αγ. Βαρβάρας, στο Ψυχικό, στη συμβολή με τη Λ. Κηφισίας και κινείται παράλληλα με τη λεωφόρο φθάνοντας μέχρι το Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της «Μπ. Βωβός», το οικόπεδο θα αξιοποιηθεί από την εταιρεία με τη μέθοδο της αυτοχρηματοδότησης. Μάλιστα, εκτιμάται ότι μέρος της έκτασης θα αναπτυχθεί για να καλύψει ανάγκες του ρωσικού Δημοσίου, ενώ το υπόλοιπο θα παραμείνει προς εκμετάλλευση στην ελληνική εταιρεία. Λαμβάνοντας κανείς υπόψη τη μέχρι σήμερα ακολουθούμενη επιχειρηματική πρακτική της «Μπ. Βωβός», πιθανολογείται ότι θα αναπτυχθεί με τη μορφή κτιρίου γραφείων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή