Fourlis Trade: τζίρο 4,5 δισ. η αντιπροσώπευση της Ariston

Fourlis Trade: τζίρο 4,5 δισ. η αντιπροσώπευση της Ariston

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιπλέον τζίρο της τάξης των 4,5-5 δισ. δρχ. αναμένει για το έτος 2002 η εμπορική θυγατρική του Ομίλου Φουρλή, Fourlis Trade, μετά την ανάληψη της αντιπροσώπευσης των προϊόντων της ιταλικής φίρμας Ariston. Η νέα συνεργασία αποκλειστικής διανομής με έναν από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους ηλεκτρικών συσκευών αναμένεται να αποφέρει στον όμιλο αύξηση του μεριδίου του. Η Ariston είναι μέλος του ιταλικού ομίλου Merloni, του τρίτου μεγαλύτερου παραγωγού οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στην Ευρώπη με μερίδιο αγοράς 10,7%, που διαχειρίζεται επίσης τις φίρμες Indesit και Scholtes. Η συνολική παραγωγή του ομίλου ανέρχεται σε 8 εκατ. τεμάχια ετησίως και οι πωλήσεις του σε 1,6 δισ. ευρώ (545 δισ. δρχ.) το 2000.

Οι πωλήσεις της φίρμας Ariston στην Ελλάδα (από την εταιρεία Σχοινάς μέχρι πρότινος) ανέρχονται στα περίπου 3 δισ. δρχ. και στόχος της Fourlis Trade είναι να αυξηθούν στα επίπεδα των 4,5-5 δισ. δρχ. το 2002.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή