Συμπεριφορά «παγκόσμιας δύναμης» από τον ΟΤΕ

Συμπεριφορά «παγκόσμιας δύναμης» από τον ΟΤΕ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την περιφρόνηση που εξακολουθεί να επιδεικνύει ο ΟΤΕ έναντι των πληγέντων συνδρομητών του, στους οποίους αποστέλλει, πάνω από ένα εξάμηνο, λανθασμένους λογαριασμούς με τη σφραγίδα της διαπλοκής του και της Intracom που του προμήθευσε με το νέο σύστημα έκδοσης λογαριασμών, ήρθε η ώρα του εμπαιγμού και του Κοινοβουλίου στο οποίο έφθασε η υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι η «K» στις 30/9 αποκάλυψε ένα όργιο λαθών που ξεκινάει από το νέο σύστημα τιμολόγησης της έκδοσης λογαριασμών, με αποδέκτες ανυποψίαστους συνδρομητές που πολιορκούν τα εμπορικά καταστήματά του ζητώντας το δίκιο τους.

Ο βουλευτής του Συνασπισμού Γ. Αμπατζής, ο οποίος για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μήνες, ζήτησε (με αφορμή το δημοσίευμα της «K») εξηγήσεις από τον υπουργό Μεταφορών – Επικοινωνιών Χρ. Βερελή για το αλαλούμ των λογαριασμών «εισέπραξε» μια απάντηση που δεν αντέχει σε οιαδήποτε κριτική. Ιδού τι απάντησε εγγράφως στις 11-10-2001 ο εντεταλμένος αντιπρόεδρος του ΟΤΕ Γ. Σκαρπέλης και τι διαβίβασε ακολούθως στη Βουλή ο κ. Βερελής: «Το έργο είναι στο πλαίσιο του προϋπολογισμού, οι δοκιμές που έγιναν ήταν επαρκείς και το BCCS είναι σε θέση σήμερα να υποστηρίζει πλήρως τις ανάγκες του Οργανισμού για ευέλικτες τιμολογιακές πολιτικές. (…) Εχει δοκιμαστεί πλήρως πριν λειτουργήσει παραγωγικά και έχουν σταλεί όλοι οι λογαριασμοί της περιόδου που μεσολάβησε στους συνδρομητές, έτσι ώστε δεν προκλήθηκαν προβλήματα στους ρυθμούς είσπραξης.».

Αυτά λέει ο ΟΤΕ,. ..η παγκόσμια δύναμη, στους ταλαιπωρημένους συνδρομητές του και στο Κοινοβούλιο. Α. Μπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή