ΣΗΜΕΡΑ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβλήματα και αγκυλώσεις

Η αναζήτηση ενός ευέλικτου σχήματος για την πολεοδόμηση και ένταξη στο σχέδιο πόλεως, ή διευθέτηση των χρήσεων σημαντικών ακινήτων ιδιοκτησίας του Δημοσίου, θεωρείται από παράγοντες της αγοράς μία από τις λύσεις που θα απεγκλωβίσουν αξιόλογη περιουσία για περαιτέρω ανάπτυξη.

ΜΕΤΟΧΕΣ

Σημάδια ανάκαμψης στην Παράλληλη

Στο προσκήνιο οι μετοχές της μετά τη βελτίωση του κλίματος στο ελληνικό Χρηματιστήριο. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι διαπραγματεύονται σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή και ότι η εμπορευσιμότητά τους είναι αρκετά υψηλή, διευκολύνοντας τις συναλλαγές των επενδυτών.

Ευκαιρίες στο εξωτερικό

Οι εταιρείες επίπλου αναζητούν ευκαιρίες και στις χώρες του εξωτερικού, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους στις περιοχές της Ανατολικής Ευρώπης και της Ρωσίας.

Σενάριο διαχωρισμού

Με τη διαδικασία εισαγωγής τής Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε. στο ΧΑΑ αναμένεται να εξεταστεί το σενάριο του διαχωρισμού των περιουσιακών της στοιχείων σε όσα δύναται να αξιοποιηθούν και σε όσα, δεν επιτρέπεται η τουριστική τους εκμετάλλευση.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑ

Ανακούφιση από τη νίκη Σρέντερ

Η πολιτική νίκη του Γερμανού καγκελαρίου Σρέντερ, που εξασφάλισε ψήφο εμπιστοσύνης από το Κοινοβούλιο, προκάλεσε ανακούφιση στις αγορές και στο ευρώ. Η εξέλιξη αυτή επισκίασε τα αρνητικά στοιχεία για τη συρρίκνωση της βιομηχανικής παραγωγής στις ΗΠΑ, καθώς οι αγορές έλκονται από τη νικηφόρα έκβαση του πολέμου στο Αφγανιστάν

ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΑ

Θετικό κλίμα για τα μετοχικά

Ο απόηχος του τελευταίου διμήνου και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην ελληνική και στις διεθνείς αγορές, δημιουργούν θετικό κλίμα για τις μετοχικού χαρακτήρα τοποθετήσεις.

FΙΝΑΝCΙΑL TIMES

– Το τίμημα της τρομοκρατίας στις ΗΠΑ. Λευκός Οίκος και Κογκρέσο, μετά τις κρατικές ενισχύσεις στη βιομηχανία αερομεταφορών, τείνουν να συνάψουν συμφωνία για την παροχή ενίσχυσης στη βιομηχανία ασφαλειών. – Χαλάρωση πληθωριστικών πιέσεων λόγω πτώσης πετρελαίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή