Πώληση μετοχών της Lamda από τη CLH – Tι σημαίνει

Πώληση μετοχών της Lamda από τη CLH – Tι σημαίνει

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετοχές της Lamda Development πώλησε σήμερα η Consolidated Lamda Holdings, η οποία ξεκινά και διαδικασία διάθεσης συμπληρωματικού πακέτου.

«Η Consolidated Lamda Holdings (CLH) πώλησε,  στις 24/7/2020, 8.900.000 μετοχές της εταιρείας Lamda Development AE και θα εκκινήσει άμεσα διαδικασία διάθεσης συμπληρωματικού πακέτου 5,992,760 μετοχών της Lamda Development AE», αναφέρεται συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση.

Η εξέλιξη έρχεται μετά από συμφωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας Λάτση, «προκειμένου να διευκολυνθεί η νέα επενδυτική στρατηγική που η κ. Μαριάννα Λάτση και η οικογένειά της έχουν διαμορφώσει και στην οποία δεν περιλαμβάνεται η συμμετοχή  τους στη Lamda Development ΑΕ και στο έργο του Ελληνικού».

Οι οικογένειες Σπύρου Λάτση και Μαργαρίτας Λάτση διατηρούν τη συμμετοχή τους στη CLH και «στηρίζουν πλήρως το έργο ανάπτυξης του Ελληνικού». 

Μετά την ολοκλήρωση των ως άνω συναλλαγών,  η CLH θα κατέχει ποσοστό 42,2% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Lamda Development AE, διατηρώντας τον έλεγχο επί της Lamda Development AE.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή