Πραγματική σύγκλιση στη νέα «Χάρτα»

Πραγματική σύγκλιση στη νέα «Χάρτα»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην οικονομία μεταφέρει όλες τις δυνάμεις της η κυβέρνηση, όπως κατεγράφη στη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού κ. K. Σημίτη με τον υπουργό Οικονομίας κ. Νικ. Χριστοδουλάκη και τον νέο γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος σταθερά πλέον συμμετέχει στις διαδικασίες συντονισμού του κυβερνητικού έργου. Ετσι, μετά το μισθολόγιο, ακολουθούν η οριστικοποίηση του αναπτυξιακού νόμου, ο επαναπροσδιορισμός του καθεστώτος φορολογικών ελέγχων στις επιχειρήσεις, πολλά προσδοκώνται από την επιλογή στρατηγικού εταίρου στη ΔΕΠΑ και τη μετοχοποίηση του ΟΛΠ, ενώ στον προγραμματισμό κυριαρχεί η κατάρτιση της «Χάρτας» πραγματικής σύγκλισης.

Για την τελευταία η κυβέρνηση μεταδίδει πως θα πρόκειται για ολοκληρωμένο σχέδιο, με ορίζοντα το 2008 και συνδυασμένους στόχους για τους μισθούς, τις συντάξεις, την παραγωγικότητα, την ανταγωνιστικότητα, τη φορολογία, τη διοίκηση, την περιφερειακή συγκρότηση της χώρας και το περιβάλλον, από το οποίο θα προκύψει και το προεκλογικό πρόγραμμα του κυβερνώντος κόμματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή