Στη Θεσσαλονίκη 155 εταιρείες της N.A. Ευρώπης

Στη Θεσσαλονίκη 155 εταιρείες της N.A. Ευρώπης

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ολοκληρώθηκε η επιλογή των 155 εταιρειών από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που θα λάβουν μέρος ως εταιρείες υποδοχής στο Balkaand Black Sea Partnership 2003, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 17 και 18 Νοεμβρίου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΔΙΠΕΚ και το ΣΕΒΕ, με την υποστήριξη του υπουργείου Εξωτερικών, μέσω της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας. Από τις εταιρείες αυτές οι 55 προέρχονται από την Ελλάδα, 11 από τη Βουλγαρία, 9 από την Αλβανία, 10 από τη Ρουμανία, 25 από την ΠΓΔΜ, 30 από τη Σερβία – Μαυροβούνιο, 11 από την Τουρκία, 5 από την Ουκρανία και 1 από τη Νότιο Ρωσία. Θα έχουν την ευκαιρία να διαπραγματευθούν με σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων από την Ε.Ε. προκειμένου να συνάψουν επιχειρηματικές σχέσεις και συνεργασίες. Το μεγαλύτερο ποσοστό των εταιρειών που επελέγησαν (31%) επιζητεί την ανάπτυξη πωλήσεων, ενώ μικρό είναι το ποσοστό (17%) που επιδιώκει τη σύναψη joint ventures.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή