Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση Πετραλιά, Ρογκ στη Λωζάννη

Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση Πετραλιά, Ρογκ στη Λωζάννη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), Ζακ Ρογκ, συναντήθηκε χθες στη Λωζάννη η υπεύθυνη του τομέα Ολυμπιακών Αγώνων, βουλευτής Β΄ Αθηνών Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Μετά τη συνάντηση η κ. Πετραλιά υποστήριξε ότι είχε «μία ουσιαστική συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΟΕ όπου συζητήσαμε τα θέματα της ολυμπιακής προετοιμασίας της χώρας».

Ο κ. Ρογκ επανέλαβε την άποψη της ΔΟΕ, ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ημέρα για την ολυμπιακή προετοιμασία της χώρας. «Του μετέφερα τη διαβεβαίωση του προέδρου της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή ότι, για τη Νέα Δημοκρατία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι εθνική υπόθεση και θα μείνουν μακριά από την προεκλογική αναμέτρηση». «Ολες οι Ελληνίδες και όλοι οι Ελληνες, ενωμένοι, θα στηρίξουν τη διοργάνωση των καλύτερων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, και όπως έχω κατ’ επανάληψη τονίσει, η προεκλογική χαλάρωση του κυβερνητικού μηχανισμού δεν πρέπει να επηρεάσει την ολυμπιακή προετοιμασία, δεδομένου μάλιστα ότι πολλά από τα χρονοδιαγράμματα των έργων και δράσεων είναι οριακά», δήλωσε η τομεάρχης Ολυμπιακών Αγώνων της Ν.Δ. Σε ερώτηση δημοσιογράφων για τα οικονομικά της ολυμπιακής προετοιμασίας, η κ. Πετραλιά δήλωσε ότι «είναι ένα θέμα που μας έχει απασχολήσει και θα μας απασχολήσει στην Ελλάδα, αλλά εδώ, στην έδρα της ΔΟΕ, αυτό που προέχει να τονίσουμε είναι ότι όλοι οι Ελληνες ενωμένοι εργάζονται για την επιτυχία της διοργάνωσης των Αγώνων της Αθήνας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή