Επιχειρηματικότητα ατόμων με αναπηρία

Επιχειρηματικότητα ατόμων με αναπηρία

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων προς ένταξη στον τρίτο κύκλο του Προγράμματος «Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας Ατόμων με Αναπηρίες», υπέγραψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αλέξανδρος Καλαφάτης. Το πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού 11,7 εκατ. ευρώ, αποσκοπεί στην ανάπτυξη, υποστήριξη και προώθηση της επιχειρηματικότητας στα άτομα με αναπηρία, μέσω χρηματοδοτικών ενισχύσεων για τη δημιουργία νέων και βιώσιμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν άτομα με αναπηρία 21 – 55 ετών, που είναι άνεργοι, μισθωτοί, συνταξιούχοι ή ελεύθεροι επαγγελματίες και δεν ασκούσαν επιχειρηματική δραστηριότητα από 1/1/2003 μέχρι και την ημερομηνία προκήρυξης του προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα προς συμπλήρωση έντυπα, καθώς και το πλήρες κείμενο της προκήρυξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου Ανάπτυξης (www.ypan.gr), ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται έως και τις 20 Απριλίου του 2004 στους αρμόδιους ενδιάμεσους φορείς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή