ΣΗΜΕΡΑ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προμηνύεται δικαστικός Μαραθώνιος

Στα δικαστήρια θα συνεχιστεί η περιπέτεια ενός ακόμη ημιτελούς ολυμπιακού έργου, της Μαραθώνιας Διαδρομής. H Ευρωπαϊκή Τεχνική ανακοίνωσαε χθες στο X.A. ότι δεν προτίθεται να αποδεχθεί την απόφαση έκπτωσης από το έργο και δηλώνει ότι θα ασκήσει όχι μόνον τα προβλεπόμενα διοικητικά αλλά και δικαστικά μέσα. Την ίδια στιγμή, οι διαπραγματεύσεις της Ευρωπαϊκής Τεχνικής με εργοληπτική εταιρεία της Πάτρας για εξαγορά απέβησαν άκαρπες, ενώ επιμένουν οι φήμες περί αίτησης πτώχευσης. H ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ, πάντως, υποστηρίζει ότι δεν τίθεται ζήτημα ολοκλήρωσης του έργου και πως η καθυστέρηση είναι μόλις ένας μήνας. (Σελ. 22)

«Γκολ» στο τουρκικό χρηματιστήριο

Στο τετραπλάσιο υπερκαλύφθηκε η προσφορά μετοχών της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας Fenerbache, της οποίας το 15% του μετοχικού κεφαλαίου εισάγεται στο Χρηματιστήριο της Πόλης. H ονομαστική αξία των μετοχών είχε καθορισθεί στις 1.000 τουρκικές λίρες, διατέθηκαν όμως στην τιμή των 10.500 εκάστη, αποτιμώντας την αξία της ομάδας στα 29,7 εκατομμύρια δολάρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή