ΣΗΜΕΡΑ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αξιοποίηση τουριστικών ακινήτων

Ανοίγει ο φάκελος της αξιοποίησης της δημόσιας τουριστικής περιουσίας από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης. Τη Δευτέρα η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για τη μακροχρόνια εκμίσθωση της πρώτης ομάδας των περιουσιακών στοιχείων. Προτεραιότητα δίνεται στην αξιοποίηση του καζίνο της Κέρκυρας και στην έκταση που λειτουργεί το γκολφ Αφάντου. Παράλληλα, στο πρώτο πακέτο αξιοποίησης περιουσιακών στοιχείων της ETA εντάσσεται η μαρίνα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και 4 Ξενία, της Σκιάθου, της Τσαγκαράδας, της Θάσου και της Βυτίνας.

Υψηλές προσδοκίες στη βιομηχανία

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 14 μηνών διαμορφώθηκε ο ελληνικός δείκτης προσδοκιών της βιομηχανίας για τους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με τις απόψεις 300 στελεχών στον ελληνικό μεταποιητικό τομέα, η αισιοδοξία για την οικονομική δραστηριότητα τους επόμενους μήνες στηρίζεται στη σταθερή αύξηση της παραγωγής και των νέων παραγγελιών, με τις παραγγελίες εξαγωγών να αυξάνονται με έντονο ρυθμό. H απασχόληση αυξήθηκε για δεύτερο συνεχή μήνα, προκειμένου οι εταιρείες να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες απαιτήσεις παραγωγής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή