«Θύμα των αγορών» δηλώνει τώρα ο λέκτορας της απάτης

«Θύμα των αγορών» δηλώνει τώρα ο λέκτορας της απάτης

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόδοση 3% για επένδυση μιας εβδομάδας υποσχόταν ο λέκτορας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Κ. Χριστόπουλος, προκειμένου να συγκεντρώσει κεφάλαια τα οποία έχουν εξαφανιστεί. Ο κ. Χριστόπουλος εμφανίστηκε χθες στον αρμόδιο εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι είναι θύμα των αγορών.

Πάντως, από τις καταγγελίες που έχουν συγκεντρώσει οι αρμόδιες υπηρεσίες, φαίνεται ότι είχε εκφοβίσει τους «πελάτες» του. Τους ενημέρωνε για την ύπαρξη προβλήματος στη διακίνηση κεφαλαίων εξαιτίας «της μεγάλης κερδοφορίας» και ότι οι τραπεζικές αρχές πάγωσαν τους λογαριασμούς του. Σε απαιτήσεις θορυβημένων πελατών για επιστροφή των χρημάτων τους απαντούσε με εκβιαστικό τρόπο ότι οποιαδήποτε νομική κίνηση θα επέφερε απώλεια του κεφαλαίου τους.

Τα προβλήματα για τον Κ. Χριστόπουλο ξεκίνησαν στις 25 Απριλίου στο κτίριο του Πανεπιστημίου, όταν ένας εκ των επενδυτών συνοδεία φιλικού του προσώπου προχώρησαν σε απειλές εναντίον του Κ. Χριστόπουλου και ακολούθησαν επεισόδια, όπως αναφέρεται σε καταθέσεις «με φίλα προσκείμενους προς τον κ. Χριστόπουλο ανθρώπους του υποκόσμου. Μάρτυρες των επεισοδίων αυτών είναι οι ευρισκόμενοι στο χώρο τότε φοιτητές, όπως και ο υπεύθυνος του κυλικείου της σχολής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή