ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εξι νέα καταστήματα ένδυσης θα ανοίξει φέτος η Notos Com

Ακόμη έξι καταστήματα ένδυσης θα λειτουργήσει ο όμιλος Notos Com μέχρι το τέλος του έτους, στα νέα εμπορικά κέντρα που εγκαινιάζονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ στο προσεχές διάστημα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες υπογραφής της σύμβασης για τη μακροχρόνια μίσθωση του ακινήτου της Στοάς Χιρς, στη Θεσσαλονίκη.

Αυτά, μεταξύ άλλων, ανέφερε η διοίκηση της Notos Com κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του ομίλου στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών. O δ/νων σύμβουλος, κ. Γ. Παπάζογλου, και ο διευθυντής Χρηματοοικονομικών & Επενδυτικών Σχέσεων, κ. Γ. Κατσαρός, σημείωσαν ότι στόχος του ομίλου είναι η αύξηση του ποσοστού συνεισφοράς των θυγατρικών του εξωτερικού στις συνολικές πωλήσεις σε 10%, με χρονικό ορίζοντα το 2008.

Επέκταση σε νέες αγορές

Οι πωλήσεις στο εξωτερικό «τρέχουν» αυτό το διάστημα με ρυθμό 25%, ενώ σχεδιάζεται η επέκταση των δραστηριοτήτων σε νέες αγορές μέσα από το άνοιγμα νέων καταστημάτων. Ικανοποιητική κρίνεται, τέλος, η πορεία του πολυκαταστήματος ειδών οικιακού εξοπλισμού, Notos Galleries Home, οι πωλήσεις του οποίου «τρέχουν» με ρυθμό της τάξης του 36%, καθώς το κατάστημα καλύπτει το 25% στις λίστες γάμου της Αττικής.