Αλμα απορρόφησης πόρων για τον τουρισμό

Αλμα απορρόφησης πόρων για τον τουρισμό

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύξηση κατά 500% παρουσίασε η απορρόφηση πόρων για την ανταγωνιστικότητα της τουριστικής μας βιομηχανίας από τον Μάρτιο του 2004 έως σήμερα, καθώς έχουν εγκριθεί περισσότερα από 5.200 επιχειρηματικά σχέδια με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 590 εκατ. ευρώ.

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κων. Καραμανλής κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη 14η τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, αναδεικνύοντας τη δυναμική που έχει αποκτήσει την τελευταία διετία ο τουριστικός κλάδος και τονίζοντας ότι κεντρικός στόχος αποτελεί, στα επόμενα χρόνια, η Ελλάδα να γίνει η πρώτη δύναμη στην Ευρώπη στους τομείς του τουρισμού, των ταξιδιών και του ελεύθερου χρόνου. Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου έχουν υποβληθεί στον τομέα του τουρισμού περίπου 480 επενδυτικά σχέδια και έχουν εγκριθεί περισσότερα από τα μισά με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 560 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή