Αναζητά νέο ρόλο και ταυτότητα ο ΣΕΒ

Αναζητά νέο ρόλο και ταυτότητα ο ΣΕΒ

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα και την αλλαγή ονόματος προτείνουν κάποιοι στη διοίκηση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) προκειμένου να ανταποκρίνεται στη διεύρυνσή του προς άλλους κλάδους της οικονομίας.

Η αλλαγή ηγεσίας στον Σύνδεσμο, με την αποχώρηση του κ. Οδ. Κυριακόπουλου και την αναμενόμενη εκλογή του κ. Δημ. Δασκαλόπουλου, έρχεται σε μια περίοδο που τίθεται επί τάπητος η αναζήτηση νέας στρατηγικής και διαφορετικού προτύπου συλλογικής εκπροσώπησης. Στο νέο διοικητικό συμβούλιο, που θα εκλεγεί στη γενική συνέλευση της ερχόμενης Τρίτης, θα συμμετέχει, κατά πληροφορίες, ο κ. Δημ. Παπαλεξόπουλος (ΤΙΤΑΝ), αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Ελλάδος Χρ. Τσάγκος.

Το ειδικό βάρος νέων κλάδων -και κυρίως του τομέα των υπηρεσιών- στην ελληνική οικονομία και η υποχώρηση της «κλασικής» βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια υποχρεώνουν τον ΣΕΒ να επαναξετάσει τον ρόλο του ως συνδικαλιστικού φορέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή