ΣΗΜΕΡΑ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΤΕ: εμπλοκή στο δάνειο για την εξαγορά της «Γερμανός»

Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ δεν ενέκρινε χθες την εισήγηση για το μοντέλο δανεισμού της Cosmote προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η εξαγορά της «Γερμανός». Προτεινόταν αρχικά η σύναψη βραχυπρόθεσμου ομολογιακού δανείου με την εγγύηση του ΟΤΕ και ακολούθως η αναχρηματοδότησή του μέσω της ΟΤΕ Ρlc.

Ασφαλιστικές

Ποσοστιαία μισθολογική αύξηση 4,5% από 1.1.2006 συμφώνησαν χθες οι έκπροσωποι των θυγατρικων τραπεζών και η ομοσπονδία των εργαζομένων στις ασφαλιστικές εταιρείες. Σε συνδυασμο με τα θεσμικά, η αύξηση προσεγγίζει το 6%. H κλαδική σύμβαση αφορά περίπου 3.000 εργαζομένους και δεν αποκλείεται να λειτουργήσει ως υπόδειγμα για την εκκρεμότητα τις κλαδικής σύμβασης στον τραπεζικό κλάδο.

Φάρμακα

Τις καταγγελίες για την, τουλάχιστον, αλλοπρόσαλλη εμπορική πολιτική του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Ερευνας και Τεχνολογίας ως προς την εισαγωγή φαρμάκων στην ελληνική αγορά σε τιμές υψηλότερες από την τιμή πώλησης στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε., υιοθετεί η κυβέρνηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή