Επενδύσεις σε τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών

Επενδύσεις σε τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ποσό του 1 εκατ. ευρώ θα διατεθεί σε τουριστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να προχωρήσουν σε επενδύσεις τεχνολογικής φύσεως, πληροφορικής και επικοινωνιών. Με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη, Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Σιούφα και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνης Πάλλη-Πετραλιά δημοσιεύθηκε η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ενίσχυση επιχειρήσεων που υλοποιούν επενδύσεις σε τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η πρόσκληση αφορά υφιστάμενες επιχειρήσεις του τουρισμού, που θα πραγματοποιήσουν επενδύσεις σε δράσεις που σχετίζονται με τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με μέσο ετήσιο κύκλο εργασιών ή μέσο ετήσιο σύνολο ισολογισμού τριετίας από 10.000 ευρώ έως 10.000.000 ευρώ και με αριθμό απασχολούμενων έως 50 άτομα. Το ύψος των επιχορηγούμενων επενδύσεων είναι από 10.000 έως 200.000 ευρώ με ελάχιστη ίδια συμμετοχή του επενδυτή 25%. Το ποσοστό επιχορήγησης για όλες τις ενταγμένες επενδύσεις είναι 50%. Οι επιλέξιμες κατηγορίες επιχειρήσεων αφορά σε ξενοδοχεία κλασικού τύπου, ξενοδοχεία τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων, ξενοδοχεία μικτού τύπου, ξενοδοχεία τύπου μοτέλ, κάμπινγκ, ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια και διαμερίσματα, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και επαύλεις και παραδοσιακά καταλύματα.

Η υποβολή αιτήσεων αρχίζει στις 4 Δεκεμβρίου 2006 και λήγει στις 2 Φεβρουαρίου 2007.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή