ΣΗΜΕΡΑ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 7 ημέρες το επίδομα αδείας σε στρατιωτικούς και συνταξιούχους

Στις 29 Ιουνίου θα καταβληθεί το επίδομα αδείας μαζί με τον μισθό Ιουλίου στους δημοσίους υπαλλήλους των στρατιωτικών, καθώς και των συνταξιούχων του Δημοσίου. Σύμφωνα με το προγραμματισμό των ενισχύσεων στρατιωτικών και των συνταξιούχων του Δημοσίου που ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Οικονομίας κ. Πέτρος Δούκας. Επίδομα αδείας μαζί με το μισθό Ιουλίου. Την 1η Ιουλίου θα καταβληθεί το επίδομα διδακτικής προετοιμασίας σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 105 ευρώ μηνιαίως. Το νοσοκομειακό επίδομα και τροφής στους νοσοκομειακούς αυξάνεται κατά 105 ευρώ μηνιαίως από 1η Ιουλίου και δαμορφώνεται σε 275 ευρώ. Για τους τεχνικούς και λοιπό προσωπικό το επίδομα διαμορφώνεται στα 245 ευρώ. Ακόμη υπεγράφη η καταβολή επιδόματος αεροθεραπείας 255 ευρώ σε αναπήρους του Δημοσίου. Τέλος, στους στρατιωτικούς και στα σώματα ασφαλείας αναπροσαρμόζετα από 1η Σεπτεμβρίου το επίδομα ειδικών συνθηκών σε 44,70 ευρώ. Επίσης, από 1η Σεπτεμβρίου καταβάλλεται ποσό ίσο με το 8% του βασικού μισθού του ανθυπολοχαγού και από 1η Ιανουαρίου 2008 το επίδομα ειδικών συνθηκών που χορηγείται στο προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομικών Επιχειρήσεων (τ. ΜΑΤ) αναπροσαρμόζεται σε 80 ευρώ. Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα οικονομικών ενισχύσεων για όλες τις κατηγορίες στο www. kathimerini. gr/Links.

Οικοδομικά υλικα

Αύξηση κατά 7% σημείωσε ο δείκτης τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών στη διάρκεια του δωδεκαμήνου Μαΐου 2006-2007.

Ασφαλιστικά Ταμεία

Η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (OKE) αντιτίθεται στο πλαφόν που τίθεται στις επενδύσεις των ασφαλιστικών Ταμείων (23% συν 3% για δομημένα και προθεσμιακές καταθέσεις) και ζητεί την απάλειψή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή