Η Yalco διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων Omnishop

Η Yalco διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων Omnishop

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εντατικούς ρυθμούς προωθεί την επέκταση του δικτύου καταστημάτων οικιακού εξοπλισμού Omnishop η εταιρεία Yalco Κωνσταντίνου.

Στόχος της διοίκησης της εταιρείας είναι η λειτουργία 70 καταστημάτων μέχρι το 2010, από 44 σημεία που λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα, με παράλληλη ενίσχυση του ποσοστού που τα Omnishop συνεισφέρουν στον ετήσιο κύκλο εργασιών. Υπολογίζεται ότι το ποσοστό αυτό θα αγγίξει το 9% περίπου φέτος, από 5% το 2006. Εξάλλου, η πορεία των καταστημάτων που η Yalco ίδρυσε και λειτουργεί από το 1993 κρίνεται ιδιαίτερα θετική, με τις πωλήσεις τους να ενισχύονται κατά 64% το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.

Εξίσου ανοδική είναι η πορεία των ειδών ξενοδοχειακού εξοπλισμού στον ετήσιο τζίρο της Yalco, συνεισφέροντας με 23% περίπου, ενώ πολύ σύντομα ξεκινάει η διάθεση των ειδών αυτών και στη ρουμανική αγορά, μέσω της θυγατρικής που η εισηγμένη διατηρεί στη γειτονική χώρα, Yalco Romania.

Ηδη, η εταιρεία αυτή έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση της Black & Decker στη ρουμανική αγορά. Ο όμιλος της Yalco διαθέτει επίσης ηλεκτρικά είδη private label, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύει τα κλιματιστικά HAIER και παράγει σε μονάδα στα Οινόφυτα τα αντικολλητικά σκεύη Fest.

Η δραστηριότητα αυτή συνεισφέρει στον ετήσιο κύκλο εργασιών σε ποσοστό 10% περίπου. Οι εισαγωγές προϊόντων από την Κίνα αντιστοιχούν σε 35% περίπου του συνόλου των εισαγωγών, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό προέρχεται από τις ΗΠΑ, χώρες της Ε.Ε. και την Τουρκία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή