ΣΗΜΕΡΑ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και νέα υποχώρηση του δολαρίου έναντι του ευρώ

Ακόμη μια ημέρα πτώσης για το δολάριο έναντι του ευρώ ήταν η χθεσινή. Το αμερικανικό νόμισμα κατέγραψε νέο ιστορικό ρεκόρ, λόγω προσδοκιών για μείωση των αμερικανικών επιτοκίων. Η ισοτιμία έφτασε μέχρι το 1,4166, αλλά στη συνέχεια το δολάριο ενισχύθηκε και το απόγευμα κυμαινόταν γύρω στο 1,4144.

Ρωσία

Η παραμονή του Βλαντιμίρ Πούτιν στο τιμόνι της Ρωσίας, έστω και από το παρασκήνιο, αντιμετωπίζεται θετικά από τη ρωσική αγορά και τον ρωσικό επιχειρηματικό κόσμο που τη βλέπουν ως εγγύηση της οικονομικής ανάπτυξης και της ανόδου των μετοχών. Ο διορισμός του Βίκτορ Ζιουμπκόφ στη θέση του πρωθυπουργού έχει εκληφθεί ως ένδειξη περί των προθέσεων του Ρώσου προέδρου να διατηρήσει τον έλεγχο της κατάστασης και η προτίμηση των αγορών στο πρόσωπό του φάνηκε με την άνοδο του 6,7% που έχει σημειώσει ο δείκτης Micex έκτοτε.

Ολυμπιακή

Στην πρώτη συνάντηση του υπουργού Μεταφορών – Επικοινωνιών κ. Κ. Χατζηδάκη με τους εργαζόμενους της Ολυμπιακής διαφάνηκαν οι διαφορετικές προθέσεις των δύο πλευρών. Οι εργαζόμενοι εμμένουν στην αντίθεσή τους τόσο στο ενδεχόμενο της ιδιωτικοποίησης, ενώ απειλούν με έντονες αντιδράσεις σε περίπτωση που η εταιρεία κλείσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή