Π. Βουρλούμης: Ο όμιλος δεν αλλάζει στρατηγική

Π. Βουρλούμης: Ο όμιλος δεν αλλάζει στρατηγική

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δήλωση προθέσεων της MIG για τον ΟΤΕ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού, κ. Π. Βουρλούμη, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη συμμετοχή της επενδυτικής εταιρείας στον ΟΤΕ. Ο κ. Βουρλούμης μιλώντας προς την «Κ» ανέφερε ωστόσο ότι η συμμετοχή της ΜΙG στο μετοχικό κεφάλαιο του Οργανισμού δεν επηρεάζει την επιχειρησιακή στρατηγική του ομίλου ΟΤΕ, η οποία συνεχίζεται όπως είχε σχεδιαστεί.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Cosmote κ. Ε. Μαρτιγόπουλου, ο πρόεδρος της εταιρείας την απέδωσε σε διαφορετικές φιλοσοφίες και αντιλήψεις για την ανάπτυξη του ομίλου. «Οι διαφορές ήταν γνωστές», είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές γίνουν στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, είναι υπόθεση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου κ. Μ. Τσαμάζ. Ο ίδιος όμως θα λάβει τις τελικές αποφάσεις, βάσει των εισηγήσεων που θα του υποβληθούν. Σε ό,τι αφορά τις μειοψηφίες της Cosmote ο πρόεδρος του ΟΤΕ κράτησε κλειστά τα χαρτιά.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξει στρατηγικός επενδυτής στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, ο κ. Βουρλούμης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό, αλλά σημείωσε ότι «αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει δεδηλωμένο ενδιαφέρον».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή