Υπέρ των πρόωρων εκλογών το ΕΒΕΑ

Υπέρ των πρόωρων εκλογών το ΕΒΕΑ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιημένος από την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ). Αλλωστε, πριν από λίγες ημέρες, σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις του ΕΒΕΑ εν όψει της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), είχε επανειλημμένως υποστηρίξει ότι μια μακρά προεκλογική περίοδος θα ήταν καταστροφική για την οικονομία και την αγορά.

Με χθεσινή του δήλωση, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ χαρακτήρισε τις επικείμενες εκλογές τις σημαντικότερες των τελευταίων δεκαετιών για το μέλλον της χώρας, ενώ επιπλέον ζήτησε αποφασιστικότητα από τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Εν μέσω της διεθνούς οικονομικής κρίσης, οι επιπτώσεις της οποίας έχουν γίνει ιδιαίτερα αισθητές και στη χώρα μας, χρειάζεται μια νέα λαϊκή εντολή, ώστε η όποια κυβέρνηση προκύψει, να προχωρήσει με τόλμη στην προώθηση των μέτρων που απαιτούνται, έστω και αν έχει να αντιμετωπίσει αντιδράσεις από συντεχνίες και συμφέροντα. Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν θα πρέπει να χαϊδέψουν προεκλογικά τα αυτιά των ψηφοφόρων και να γεμίσουν την αγορά με νέες ακάλυπτες επιταγές. Δυστυχώς, για να βγει η χώρα από την κρίση, χρειάζεται σχέδιο και προσωρινά σκληρές και επώδυνες, αλλά μακροπρόθεσμα ευεργετικές αποφάσεις», τόνισε ο κ. Μίχαλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή