ΣΗΜΕΡΑ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκλογικές αναταράξεις στην Ολυμπιακή

Την ανησυχία για επιπλοκές σχετικά με τη μετάβαση της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο νέο καθεστώς μπορεί να δημιουργήσει η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, εκφράζουν πολιτικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου επιχειρεί τώρα να λύσει τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν. Οι εκκρεμότητες αυτές, εν μέσω ρευστού πολιτικού σκηνικού, κάνουν πολλούς να θεωρούν ότι η εκκαθάριση και η μεταβίβαση του 51% της σημερινής Ολυμπιακής από το ελληνικό Δημόσιο στη MIG δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες η αγορά έχει κατακλυστεί από τη φημολογία περί αιτήματος της MIG για παράταση της σημερινής μεταβατικής περιόδου.

Επί ποδός πολέμου για έργα 2,8 δισ. ευρώ

«Πυρετός» στα επιτελεία των μεγάλων κατασκευαστικών ομίλων της χώρας, αλλά και αρκετών από το εξωτερικό, μετά την ταυτόχρονη δημοπράτηση εντός της περασμένης εβδομάδας δύο πολυαναμενόμενων συγχρηματοδοτούμενων έργων με παραχώρηση εκμετάλλευσης, των Αυτοκινητόδρομων Αττικής (επεκτάσεις Αττικής Οδού) και του νέου αεροδρομίου Κρήτης στο Καστέλλι Πρόκειται για διαγωνισμούς συνολικού προϋπολογισμού 2,8 δισ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή