ΣΗΜΕΡΑ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς αφορολόγητο τα τυχερά παιχνίδια

Τη φορολόγηση από μηδενικής βάσης -χωρίς, δηλαδή, αφορολόγητο όριο- στα τυχερά παιχνίδια επιδιώκει η κυβέρνηση. Χθες υπήρξε έντονη η φήμη ότι υπεγράφη η σχετική Υπουργική Απόφαση που θα εξειδικεύσει τον σχετικό νόμο από τον υπουργό Οικονομίας. Ωστόσο, η πληροφορία διαψεύσθηκε από το υπουργείο. Οι πράκτορες συνεχίζουν να βρίσκονται επί ποδός πολέμου, αναφέροντας ότι το μέτρο της φορολόγησης των καθαρών κερδών από μηδενικής βάσης θα καταστρέψει την ανακύκλωση των κερδών του Οργανισμού, περιορίζοντας σημαντικά τον τζίρο.

Σε ελεύθερη πτώση η βιομηχανική παραγωγή

Υποχώρησε και τον Ιούλιο η βιομηχανική παραγωγή κατά 9,2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2008. Πρόκειται για τον 14ο συνεχόμενο μήνα υποχώρησης της ελληνικής βιομηχανίας που δείχνει ότι δεν μπορεί να ανακάμψει και να βρεθεί η παραγωγή σε ανοδική τροχιά και πάλι. Στο επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2009, σε σύγκριση με το ίδιο περυσινό διάστημα, η βιομηχανική παραγωγή συνολικά μειώθηκε κατά 9,4% και η παραγωγή στη μεταποίηση κατά 11,4%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή