ΣΗΜΕΡΑ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξήθηκαν 58% οι θεωρήσεις βίζας από τη Ρωσία στο α΄ εξάμηνο

Σημαντική αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των επισκεπτών από τη Ρωσία στο πρώτο εξάμηνο, καθώς ο αριθμός θεωρήσεων βίζας εμφανίζεται αυξημένος 58% σε σύγκριση με πέρυσι, ενώ έχουν αυξηθεί κατά 800% και οι θεωρήσεις πολλαπλών εισόδων. Τα στοιχεία αυτά παρουσίασε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνος κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο υπουργό Τουρισμού, Αθλησης και Νεολαίας κ. Β. Μουτκό στη Μόσχα. Ο κ. Μουτκό εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής προορισμός για τους Ρώσους.

Ραγδαία αύξηση αιτήσεων υπαγωγής στο άρθρο 99

Ως η χρονιά του άρθρου 99 θα μείνει στην ιστορία των επιχειρήσεων το 2011 και όλα δείχνουν ότι, δυστυχώς, η εικόνα δεν θα αλλάξει το 2012. Χθες ήταν η σειρά της Expert Ελλάς να ζητήσει προστασία έναντι των πιστωτών της, καθώς οι συνολικές υποχρεώσεις της αλυσίδας ανέρχονται στα 32 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τουλάχιστον 40 επιχειρήσεις ημερησίως ζητούν προστασία από πιστωτές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή