ΣΗΜΕΡΑ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραμένουν οι «γκρίζες ζώνες» σχετικά με τον ΟΠΑΠ

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγ. Βενιζέλος στο σχέδιο νόμου που ρυθμίζει την αγορά τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο υπουργός διατήρησε την «γκρίζα» ζώνη που είχε δημιουργήσει κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, σχετικά με την επικείμενη αποκρατικοποίηση στον ΟΠΑΠ.

Πορτογαλία

Σε δεύτερη αναθεώρηση του προϋπολογισμού της θα προχωρήσει η κυβέρνηση της Πορτογαλίας, ώστε να καλύπτονται οι αναμενόμενες αποκλίσεις οι οποίες θα εμφανιστούν τους προσεχείς μήνες. «Αυτές σχετίζονται με την καθυστερημένη καταβολή μισθών και τις ανεξόφλητες οφειλές των υπουργείων», δήλωσε ο υπ. Οικονομικών Βίτορ Γκάσπαρ (φωτ.). Ηδη το Κοινοβούλιο έχει ψηφίσει τον πρώτο αναθεωρημένο προϋπολογισμό του 2011, στον οποίο εμπεριέχονται κονδύλια για τη στήριξη των τραπεζών από το πρόγραμμα διάσωσης Ε.Ε./ΔΝΤ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή