ΣΗΜΕΡΑ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα παράταση μέχρι σήμερα το πρωί ζήτησε ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης από τον επιχειρηματία Ν. Μάνεση προκειμένου να μην προχωρήσει στο κλείσιμο του εργοστασίου της Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο. Η χθεσινή συνάντηση του υπουργού με τους εργαζομένους δεν είχε θετικά αποτελέσματα, καθώς τα αιτήματα που μεταφέρθηκαν στον υπουργό δεν ήταν συγκεκριμένα και ήταν τα ίδια που έχουν επαναληφθεί στις συναντήσεις των εκάστοτε υπουργών Εργασίας, των απεργών εργαζομένων και της διοίκησης της Χαλυβουργίας Ελλάδας, τους τελευταίους εννέα μήνες που διαρκεί η απεργιακή κινητοποίηση.

Εκπτώσεις έως και 70% από την πρώτη ημέρα

Με περιορισμένες προσδοκίες υποδέχονται οι έμποροι την έναρξη της επίσημης περιόδου των θερινών εκπτώσεων, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η ψυχολογία των καταναλωτών και το επερχόμενο ψαλίδισμα μισθών δεν ευνοούν τη διατύπωση αισιόδοξων θέσεων. Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου. Ηδη από την πρώτη ημέρα οι τιμές σε είδη ένδυσης/υπόδησης αλλά και σε εποχικά είδη είναι μειωμένες από 50% έως 70%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή