Ιδιωτικοποιήσεις από Σεπτέμβριο, αρχή με ΔΕΠΑ ΔΕΣΦΑ και IBC

Ιδιωτικοποιήσεις από Σεπτέμβριο, αρχή με ΔΕΠΑ ΔΕΣΦΑ και IBC

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διοίκηση του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι οι αποκρατικοποιήσεις θα επανεκκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο με στόχο να υπάρξουν αποτελέσματα μέχρι το τέλος του έτους.

Πιο ώριμες χαρακτηρίστηκαν εκείνες του ΙΒC (πρώην διεθνές ραδιοτηλεοπτικό κέντρο) και των ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ, για τις οποίες ήδη υπάρχει εκδηλωμένο ενδιαφέρον. Στόχος είναι και για τις δύο αποκρατικοποιήσεις να υλοποιηθεί ο δεύτερος γύρος της υποβολής μη δεσμευτικών προσφορών μέσα στον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, η νέα διοίκηση του ταμείου έθεσε επισταμένως στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα το θέμα του διορισμού της έστω και στο τυπικό σκέλος της. Ο υπουργός υποσχέθηκε ότι θα αναζητήσει άμεσα μια λύση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, έτσι ώστε ο διορισμός της νέας διοίκησης να ολοκληρωθεί ίσως και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή