ΣΗΜΕΡΑ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν υπάρχουν κρυφές γραμμές στη συμφωνία Wind – Ομίλου Γερμανού»

Η συμφωνία Wind και Πάνου Γερμανού θα βοηθήσει όχι μόνο τους δύο εταίρους, αλλά και τους καταναλωτές και την αγορά στο σύνολό της, λέει ο επικεφαλής της Wind Hellas. «Μέχρι τώρα ο κανόνας ήταν ότι «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό». Τώρα ισχύει «το γρήγορο ψάρι νικάει το αργό». Στη δική μας περίπτωση θεωρώ ότι έχουμε δύο γρήγορα «ψάρια», τα οποία αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να κινηθούν πολύ πιο γρήγορα» σημειώνει σε συνέντευξή του στην «Κ» ο κ. Ν. Ζαρκαλής (φωτ.) ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχουν «κρυφές γραμμές» στη συμφωνία.

Ποιες εξελίξεις θα κρίνουν το νέο τραπεζικό τοπίο

Οι εξελίξεις σε Εμπορική Τράπεζα, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Τ.Τ.) και Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠκΔ) θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το νέο τραπεζικό τοπίο. Στην περίπτωση της Εμπορικής η μητρική Credit Agricole αναμένεται να ανακοινώσει προσεχώς το όνομα του επικρατέστερου υποψηφίου. Η πορεία του Τ.Τ. εξαρτάται από την εκταμίευση της επόμενης δόσης των 31,5 δισ. Κι αυτό γιατί απλά «στο Ταμιευτήριο θα πρέπει να μπουν λεφτά», εξηγεί τραπεζικό στέλεχος. Σε ό,τι αφορά το ΤΠκΔ εξετάζουν μια ρύθμιση για τα δάνεια των υπαλλήλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή