ΣΗΜΕΡΑ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είσπραξη ασφαλιστικών εισφορών από τις εφορίες

Εκθεση- προσχέδιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου συστήνει την υπαγωγή της είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών στη φορολογική διοίκηση. Η έκθεση αποτελεί έναν οδικό χάρτη για την ολοκλήρωση της ενοποίησης των εισπρακτικών μηχανισμών και θέτει ως προϋπόθεση εξυγίανσης του συστήματος, πρώτον, την ανάθεση στο ΙΚΑ είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Ταμείων από την 1η Ιουλίου του 2013, και δεύτερον, τις αποτελεσματικές ρυθμίσεις οφειλόμενων εισφορών.

Ξεκίνησαν οι επαφές με επενδυτές για τον ΟΠΑΠ

Εντονη είναι η κινητικότητα για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ. Την περασμένη εβδομάδα άρχισαν οι παρουσιάσεις της επιχείρησης στους επενδυτές και συνεχίζονται αυτήν την εβδομάδα. Οι πρώτες έγιναν σε Intralot και BC Partners και από Δευτέρα πραγματοποιούνται οι παρουσιάσεις σε Primrose Treasure Limited (κινεζικών συμφερόντων), GauselmanAG (γερμανικών συμφερόντων) και Emma Delta Management (τσεχικών συμφερόντων).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή