Γ. Στουρνάρας: Συζητάμε εναλλακτικές λύσεις

Γ. Στουρνάρας: Συζητάμε εναλλακτικές λύσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, δήλωσε ότι ενημέρωσε στη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα. «Συζητήσαμε εναλλακτικές λύσεις. Θα αποστείλουμε αύριο τις προτάσεις που υπολείπονται» είπε ο κ. Στουρνάρας.

Όλα τα θέματα συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευαγγ. Βενιζέλο, και όλα είναι υπό έλεγχο, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε σύντομη συνομιλία του με δημοσιογράφους εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του επιτρόπου Οικονομικών Όλι Ρεν, ότι η συζήτηση για τον τρόπο μείωσης του δημόσιου χρέους θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι όλα είναι υπό απόλυτο έλεγχο και ότι εμείς θεωρούμε ότι μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων από τη Eurostat μπορεί να ανοίξει η συζήτηση αυτή. Αυτό είναι θέμα που θα το κανονίσουν οι κυβερνήσεις, συμπλήρωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή