Συνάντηση Στουρνάρα – Κάρας για τα πεπραγμένα της τρόικας

Συνάντηση Στουρνάρα – Κάρας για τα πεπραγμένα της τρόικας

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Υπουργός Οικονομικών,  Γιάννης Στουρνάρας,  συναντήθηκε  σήμερα30/01/2014 με  Αντιπροσωπεία  της  Επιτροπής  Οικονομικών  και Νομισματικών  Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  ανάμεσά τους και οι Othmar Karas και Liêm Hoang Ngoc, οι οποίοι είναι οι εισηγητές της Έκθεσης για το ρόλο και τη λειτουργία της τρόικας στις χώρες που βρίσκονται σε προγράμματα προσαρμογής.

Ο Υπουργός Οικονομικών παρουσίασε στους Ευρωβουλευτές την πρόοδο της  ελληνικής  οικονομίας,  αναφέρθηκε  στα  προβλήματα  του προγράμματος προσαρμογής και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήματα που του απηύθυναν, τόσο για την ελληνική οικονομία όσο και σχετικά με τις  τοποθετήσεις  του  στα  ερωτήματα  του  Ευρωκοινοβουλίου  για  την τρόικα. Στην Αντιπροσωπεία των Ευρωβουλευτών, εκτός από τους κ.κ. Karas  κα ι Hoang Ngoc,  συμμετείχαν  οι  Nils Torvalds, Philippe Lamberts,Jürgen Klute και Νίκος Χουντής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή