Σύντομα (01/02/14)

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαγωνισμός 2,6 εκατ. ευρώ

Στην έγκριση διενέργειας δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού ύψους 2,550 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των υποσταθμών μέσης τάσης της λιμενικής ζώνης του ΟΛΠ προχώρησε το Δ.Σ. της εισηγμένης κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του. Η εταιρεία διαχειρίζεται μια χερσαία λιμενική ζώνη μήκους κρηπιδοτοίχων 37,7 χλμ. επί της οποίας εξυπηρετούνται ετησίως 40.000 αφιξοαναχωρήσεις πλοίων και πλήθος μηχανημάτων και εξοπλισμού υψηλής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Δίας

Την απαγόρευση λήψης μέτρων ατομικής και συλλογικής εκτέλεσης κατά της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες και των θυγατρικών της μέχρι την έκδοση της απόφασης επί της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 διέταξε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ειδικότερα, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της εταιρείας για τη λήψη προληπτικών μέτρων, διατάσσοντας την απαγόρευση λήψης μέτρων ατομικής και συλλογικής εκτέλεσης κατά της εταιρείας και των θυγατρικών της μέχρι την έκδοση της απόφασης επί της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99.

Νηρεύς

Την 28η Φεβρουαρίου του 2014 όρισε ως καταληκτική ημερομηνία καταβολής της δόσης και των τόκων μετατρέψιμου σε μετοχές ομολογιακού δανείου της Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες, η έκτακτη γενική συνέλευση των ομολογιούχων της εισηγμένης. Με την πρόταση αυτή συμφώνησαν μεν οι βασικές πιστώτριες τράπεζες (Πειραιώς, Eurobank), ωστόσο αντέδρασαν οι ιδιώτες ομολογιούχοι, οι οποίοι καταψήφισαν τη μεταφορά της ημερομηνίας πληρωμής.

Βογιατζόγλου

Την επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,92 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση της Βογιατζόγλου Systems που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2014. Ειδικότερα, η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ενέκρινε ομόφωνα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 5.819.000 ευρώ, με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού «διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο» και με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,92 ευρώ, ήτοι από 0,60 ευρώ σε 1,52 ευρώ. Παράλληλα, ενέκρινε ομόφωνα τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το αντίστοιχο ποσό, με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,92 ευρώ.

Intralot

H εισηγμένη Intralot ανακοίνωσε τη νέα οργανωτική δομή της εταιρείας και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που θα αναφέρονται στον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου, κ. Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο. Η νέα οργανωτική δομή της εταιρείας θα έχει τρεις βασικούς πυλώνες: τα Προϊόντα και Υπηρεσίες, τις Διεθνείς Δραστηριότητες και Πωλήσεις και την Τεχνολογία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή