Στουρνάρας: «Αγεφύρωτο δεν είναι τίποτα»

Στουρνάρας: «Αγεφύρωτο δεν είναι τίποτα»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσε για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα, ότι αυτό που προσπαθούμε είναι μέχρι το βράδυ του Σαββάτου να έχουμε, αν όχι μια τελική συμφωνία, μια καλή έκθεση προόδου, που να δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε αμέσως μετά, για να καταλήξουμε στην τελική συμφωνία.

Στην ερώτηση αν η απόσταση που χωρίζει την ελληνική πλευρά από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών είναι αγεφύρωτη, ο κ. Στουρνάρας απάντησε:

«Αγεφύρωτο δεν είναι τίποτα, προσπαθούμε να γεφυρώσουμε τις διάφορες μας», πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αναβολής της αναφοράς για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, δήλωσε «Όχι, νομίζω αύριο ο κ. Προβόπουλος θα τα παρουσιάσει τα αποτελέσματα».

Τέλος ερωτηθείς για το αν μπορεί να αναβληθεί η αναφορά στο review, απάντησε λέγοντας ότι εμείς έχουμε τις θέσεις μας και θα τις εκφράσουμε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή