Αύξηση απασχόλησης μέσω τουρισμού, έργων

Αύξηση απασχόλησης μέσω τουρισμού, έργων

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κυβερνητική βούληση για υλοποίηση σειράς μέτρων και ανάληψη πρωτοβουλιών με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης και την τόνωση της απασχόλησης εξέφρασαν χθες στη Βουλή οι υπουργοί Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη και Υποδομών Μ. Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των προέδρων των Επιτροπών Παραγωγής, Εμπορίου και Θαλασσίων Υποθέσεων των Κοινοβουλίων χωρών-μελών της Ε.Ε., που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας.

Η κ. Κεφαλογιάννη, μεταξύ άλλων, προανήγγειλε νέα νομοθετική παρέμβαση για τον Τουρισμό, ενώ από την πλευρά του ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στα σχέδια για τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους και σ’ αυτά αποκρατικοποιήσεων των λιμανιών Πειραιά και Θεσσαλονίκης, καθώς και εταιρειών του τρένου. Σε παρέμβασή της η Ελληνίδα επίτροπος, κ. Μαρία Δαμανάκη, σημείωσε και πως οι πέντε τομείς που «μπορούν να δώσουν στην Ευρώπη περισσότερες θέσεις εργασίας είναι η θαλάσσια ενέργεια, ο θαλάσσιος τουρισμός, η ιχθυοκαλλιέργεια, η εξόρυξη από θαλάσσιο βυθό και η γαλάζια βιοτεχνολογία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή